Maak uw feest compleet met een pannenkoekenbakker op locatie!

Wilt u een pannenkoekenbakker huren die op locatie komt bakken in regio Utrecht? Dan rekent u op ons bakteam. Graag komen wij bij u onze kunsten vertonen om uw feest compleet te maken! We bieden twee verschillende opties aan en denken graag met u mee om de beste optie voor u te bepalen.

 

De mogelijkheden voor het huren van een pannenkoekenbakker op locatie

Onze bakkers bieden de pannenkoeken altijd aan op een kartonnen bord en met houten servies, zodat u meteen kunt smullen. Uiteraard kunt u naar wens stroop, poedersuiker of ander strooigoed op de pannenkoek strooien. Maakt u zich maar geen zorgen over het weer: wij hebben altijd een tent bij ons waar we eventueel onder kunnen bakken. Met onze pannenkoekenkraam uit Utrecht wordt het ongetwijfeld genieten!

We bieden twee mogelijkheden aan voor het huren van een pannenkoekenbakker op locatie, waarover we u graag meer vertellen:

  1. Onbeperkt per persoon
  2. Inhuren voor een bepaalde periode
  3. Onbeperkt per persoon
    Voor een vaste prijs per persoon bakt onze pannenkoekenbakker op locatie vanuit een pannenkoekenfoodtruck, die u kunt huren, de lekkerste pannenkoeken. U kunt dus onbeperkt genieten. Deze optie wordt veelal gekozen voor besloten feesten zoals familiedagen, verjaardagen, feesten in zorginstellingen, bedrijfsfeesten, sportverenigingen, schoolkampen etc. U heeft de keuze uit meerdere menuopties. Afhankelijk van het aantal personen wordt het bedrag per persoon bepaald. We vertellen u graag meer over de tarieven per persoon.
  4. Inhuren voor een bepaalde tijd
    Dit is ideaal voor gelegenheden waarbij u niet precies weet hoeveel mensen er zullen komen, bijvoorbeeld bij promotieacties. Onze pannenkoekenbakker komt op locatie en bakt voor een bepaalde tijd vanuit een van de mooie bakvoertuigen die u inclusief bakker kunt huren. Gratis oud-Hollandse pannenkoeken worden door jong en oud zonder twijfel gewaardeerd. Over het algemeen adviseren we bij promotieacties naturel pannenkoeken. Het is natuurlijk mogelijk om voor meerkeuzeopties zoals spek, kaas, appel etc. te kiezen. Een van onze bakkers vertelt u graag wat de tarieven voor een bepaalde tijd zijn.

 

Schakel onze pannenkoekenbakkers in

Wilt u een pannenkoekenbakker op locatie huren voor een bedrijfsfeest, of wilt u toch een pannenkoekenkraam aan huis laten komen? Bij Bram’s Pannenkoeken is het allemaal mogelijk! Neem voor meer informatie of voor een offerte vandaag nog contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Bakfiets

Bakfiets

1 bakker met 2 pannen
Bakbar

Bakbar

1 bakker met 4 pannen
Bakbrommer

Bakbrommer

2 bakkers en 4 pannen

Bram inhuren op uw locatie?