Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoeken bij zorginstelling

Pannenkoeken bij een zorginstelling serveren is een bijzondere manier om bewoners een moment van genot te bezorgen. Wanneer u kiest voor deze warme traktatie, kiest u voor een moment van gezelligheid en samenzijn. Samen pannenkoeken eten is een feestelijke activiteit die bewoners verbindt en voor een vrolijke noot zorgt. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een welverdiende traktatie, met pannenkoeken van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht brengt u een glimlach op ieders gezicht.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Wij zorgen voor een verwenmoment met pannenkoeken bij uw zorginstelling

Met versgebakken pannenkoeken maken onze bakkers de bewoners én het personeel van uw zorginstelling blij. Met onze professionele aanpak en eigen pannenkoekenmix zorgen wij ervoor dat iedere pannenkoek perfect gebakken wordt, terwijl we tegelijkertijd inspelen op de individuele behoeften van uw bewoners. Of het nu gaat om pannenkoeken met klassieke stroop en suiker of speciale varianten met fruit en room, onze pannenkoekenkraam zorgt voor een aanbod dat past bij de wensen van uw zorginstelling. Zo worden onze pannenkoeken een echt verwenmoment voor de bewoners.

Bram's pannenkoeken

Huur ons in voor uw zorginstelling

Een pannenkoekenbakker op locatie inhuren voor uw zorginstelling is dé manier om een gezellige dag te beleven met de bewoners. Ook voor een pannenkoekenfeest in de ouderenzorg schakelt u ons in. Met een pannenkoekenbakker kiest u voor gemak, kwaliteit en een onvergetelijke ervaring voor uw bewoners. Neem vandaag nog de beslissing om de bewoners op te vrolijken met het aroma van versgebakken pannenkoeken en laat ons het werk doen. Met passie en expertise zorgen wij voor een smaakvolle dag die in het teken staat van genieten.