Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoeken voor de ouderenzorg

Pannenkoeken laten bakken voor de ouderenzorg zorgt ongetwijfeld voor een vrolijke sfeer. Voor ouderen kan het genieten van een versgebakken pannenkoek een lichtpuntje zijn in de dag. Daarom biedt Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht pannenkoeken aan bij uw zorgtehuis, waarbij smaak en gezelligheid centraal staan.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een smakelijke verrassing voor ouderen met pannenkoeken voor de ouderenzorg

Het verrassen van ouderen met pannenkoeken is een hartverwarmende activiteit binnen de ouderenzorg. Pannenkoeken zijn een oud-Hollandse lekkernij die mensen terugbrengen naar de momenten van vroeger, naar de geur van thuis. Bij ons huurt u een pannenkoekenbakker op locatie in die heerlijke pannenkoeken naar uw zorginstelling brengt. Met zorg bereiden we pannenkoeken die afgestemd zijn op de dieetwensen en voorkeuren van elke oudere, om zo een moment van puur genieten te creëren.

Bram's pannenkoeken

Huur ons in voor een onvergetelijke dag met pannenkoeken

Wilt u een onvergetelijke dag organiseren in de ouderenzorg met de geur van versgebakken pannenkoeken? Overweeg dan om de pannenkoekenkraam van Bram’s Pannenkoeken in te huren. Wij zorgen voor een smaakvolle beleving, aangepast aan de mogelijkheden en wensen binnen uw zorginstelling. Neem contact met ons op om ouderen een bijzondere dag te bezorgen en geniet samen van de gouden randjes die onze pannenkoeken aan de dag geven.