Wij staan er voor u!

We hebben op het moment één tijdelijk vaste locatie. Dit is helaas niet voor het hele jaar. We staan daar voor een periode vanaf februari tot en met September in Utrecht op de Maliebaan.

Vanuit onze pipowagen bakken we pannenkoeken om direct op te eten. Maar ook bieden wij de mogelijkheid aan om de pannenkoeken mee te nemen. Hiervoor hebben wij een wisselend aanbod met natuurlijk onze standaard aantal keuzes voor op de pannenkoeken, maar ook door middel van acties.

Vanaf €3,50 kunt u bij ons al een pannenkoek verkrijgen. Ook hebben we een kindermenu en gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met een lokale ijsboer om bolletjes ijs te combineren vanuit het vuistje, maar ook voor op de pannenkoeken natuurlijk.

Maliebaan in Utrecht
Woensdag t/m zondag vanaf 11:30 tot 19:30.

Momenteel is er een 5e wagen in aanbouw!
We hopen begin van het nieuwe seizoen onze nieuwe aanwinst te introduceren op de Maliebaan. Met trots kan ik vertellen dat we onze “elektrische pannenkoeken bakfiets!” zullen toevoegen op de Maliebaan, waarmee we dus willen gaan venten buiten de stad om. We hopen via de gemeente Utrecht nog een beroep te kunnen gaan doen op een enkele vaste locatie in de week voor de bakfiets. Houd onze socials in de gaten voor de ontwikkelingen.

Weet u een vaste locatie voor Bram’s Pannenkoeken?