Onbeperkt pannenkoeken op locatie vanaf twintig personen!

Heeft u altijd al willen genieten van onbeperkt pannenkoeken eten op de door u gekozen locatie? Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht bakt al vanaf twintig personen heerlijke pannenkoeken voor u en uw gezelschap. Voor ons kan een uitdaging niet groot genoeg zijn. Met hoeveel personen u ook bent, wij zorgen altijd voor genoeg pannenkoeken voor iedereen!

Hoe werkt ons concept waarmee u onbeperkt geniet van pannenkoeken op locatie?

Op basis van het aantal personen betaalt u een vaste prijs voor onze pannenkoeken. Onze pannenkoekenbakker bakt bij u op locatie de lekkerste pannenkoeken waar u vervolgens onbeperkt van kunt genieten. We bieden diverse arrangementen aan waarmee u de keuze heeft uit verschillende toppings. Afhankelijk van het aantal verwachtte personen doen wij een passend advies voor de eventuele meerkeuzeopties. Zo komt u op een totaalpakket uit en is het onbeperkt pannenkoeken eten totdat eenieder verzadigd is. Het kan zijn dat er op gegeven moment enkele meerkeuzeopties op zijn. In dat geval bakken we verder met stroop, poedersuiker of een andere topping.

De prijzen

Aantal personen Prijs per persoon
30 tot 50 €12,50
51 tot 100 €12,00
101 tot 200 €11,50
201 tot 400 €11,00
meer dan 400 €10,00

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 9% BTW, voorrijkosten voor de opbouw, de schoonmaak, het afbreken en de nazorg en reiskostenvergoeding voor een straal van 15 km vanuit Austerlitz. Na de 15 km brengen we 0,70 per gereden km in rekening.

Afhankelijk van het aantal verwachtte personen doen wij een passend advies voor de eventuele meerkeuzeopties. Zo kom je op een totaalpakket uit en is het onbeperkt pannenkoeken eten totdat eenieder verzadigd is. Het kan zijn dat er op gegeven moment enkele meerkeuzeopties op zijn, dan kunnen ze altijd nog door met alleen naturel met stroop, poedersuiker of iets dergelijks.

Basic Arrangement

In het Basic Arrangement heeft u onbeperkt keuze uit spek, kaas, appel en rozijn. Met deze keuzeopties kunt u naar wens combineren en variëren zoals spek, kaas en appel op 1 pannenkoek. Daarnaast worden de pannenkoeken u aangeboden op ons speciaal ontworpen, vetvrij pannenkoeken vel. En eventueel een kuipje waar u de pannenkoek opgerold in kunt leggen.

Wilt u naast dit aanbod ook nog een andere meerkeuzenoptie toevoegen? Dan is dat geen probleem, dat is bespreekbaar. In het overzicht, onderaan de pagina, kunt u nog extra pakketten toevoegen. Ook overige wensen voor op de pannenkoeken zijn bespreekbaar.

Aantal personen Prijs per persoon
25 tot 50 €16,50
51 tot 100 €16,00
101 tot 200 €15,50
201 tot 400 €15,00
meer dan 400 €14,50

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 9% BTW & voorrijkosten voor de opbouw, de schoonmaak, het afbreken en de nazorg. Inclusief reiskostenvergoeding voor een straal van 15 km vanuit Austerlitz. Na de 15 km brengen we 0,70 per gereden km in rekening.

Luxe Arrangement

In het Luxe Arrangement heeft u naast de keuzes van het basic arrangement onbeperkt keuze uit Banaan Nutella, champignons en ui, ’t Italiaantje en ’t geitje. Ook met deze keuzeopties kunt u naar wens combineren en variëren zoals ‘t Italiaanse Geitje. Daarnaast worden de pannenkoeken u aangeboden op ons speciaal ontworpen, vetvrij pannenkoeken vel. En eventueel een kuipje waar u de pannenkoek opgerold in kunt leggen.

Wilt u naast dit aanbod ook nog een andere meerkeuzenoptie toevoegen? Dan is dat geen probleem, dat is bespreekbaar. In het overzicht, onderaan de pagina, kunt u nog extra pakketten toevoegen. Ook overige wensen voor op de pannenkoeken zijn bespreekbaar.

Aantal personen Prijs per persoon
20 tot 50 €22,50
51 tot 100 €21,50
101 tot 200 €20,50
201 tot 400 €19,50

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 9% BTW & voorrijkosten voor de opbouw, de schoonmaak, het afbreken en de nazorg. Inclusief reiskostenvergoeding voor een straal van 15 km vanuit Austerlitz. Na de 15 km brengen we 0,70 per gereden km in rekening.

Onze bakcapaciteit

De pannenkoekenbakker is in staat om met 4 pannen tegelijk te bakken. Met 4 pannen zit de bakker tussen de 120 en de 150 NATUREL pannenkoeken in het uur. Hoe meer opties er op de pannenkoek gaan, des te meer tijd de pannenkoek nodig heeft om te garen. Waardoor de capaciteit per uur omlaaggaat. Wij bepalen zelf met hoeveel bakkers we pannenkoeken bakken. Dit is afhankelijk van het aantal personen, de eventuele opties en (het belangrijkste) het tijdsblok. Als we een korte periode hebben waarbinnen de mensen moeten eten, dan zetten we graag een pannenkoeken buffet in rechaud voor u klaar. Natuurlijk is de pannenkoek live uit de pan verser en daardoor lekkerder. Maar de pannenkoeken die ook vers zijn gebakken en warm worden gehouden in een Rechaud blijven ook goed van smaak. Alleen is niet alles even praktisch om van tevoren te bakken. Vooral naturel leent zich hier goed voor. Zo bespreken we graag per opdracht een passend plan.

Meerkeuzeopties

Afhankelijk van het aantal personen of het aantal meerkeuzeopties per opdracht, adviseren wij u graag in het aantal pakketten.

Fruit

Fruit Aantal pannenkoeken per pakket Prijs
Appel 25 €20,00
Rozijnen 25 €20,00
Aardbeien 20 €25,00
Banaan met Nutella 25 €27,50
Bosbessen, frambozen, rode besjes 30 €37,50

Hartig

Hartig Aantal pannenkoeken per pakket Prijs
Kaas 35 €42,50
Spek 35 €42,50
Salami 35 €42,50
Ham 35 €42,50
Ui, champignons 35 €27,50

Luxe pannenkoeken

Luxe pannenkoeken Aantal pannenkoeken per pakket Prijs
Geitenkaas, rucola, pijnboompitten & honing 20 €55,00
Hartig beslag, gerookte zalm, roomkaas & rucola 20 €65,00
Huisgemaakte tapenade, salami, kaas & Italiaanse kruiden 25 €65,00
Boerenjongens met advocaat 20 €40,00

Geniet onbeperkt van onze pannenkoeken op uw locatie

Wilt u onze pannenkoekenkraam inhuren om op de door u gekozen locatie onbeperkt pannenkoeken te eten? Neem dan contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is. Naast een vaste prijs per persoon huurt u ons ook in voor een vaste periode. U betaalt dan niet voor het aantal personen, maar voor de tijdsduur. Huur ons in en geniet van de lekkerste pannenkoeken!

Offerte aanvragen onbeperkt per persoon

Direct Bram’s Pannenkoeken reserveren?