Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoeken bakken

Ziet u zichzelf al genieten van de perfecte, goudbruine pannenkoeken, die onze bakkers graag voor u bakken? Pannenkoeken bakken is een kunst op zich die de bakkers van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht goed onder de knie hebben. Voor zowel zakelijke evenementen als intieme familiebijeenkomsten bieden wij u de lekkerste pannenkoeken aan met diverse toppings. Laat het beslag, de spatels en de geur van versgebakken pannenkoeken over aan onze bakkers, zodat u zich kunt richten op uw gasten.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Pannenkoeken laten bakken bij u thuis of op werk

Waar u ook bent, pannenkoeken bakken is overal mogelijk met onze service. Wilt u een professionele pannenkoekenbakker die bij u op locatie de lekkerste pannenkoeken bakt? Dan staan wij graag voor u klaar. U laat door ons op diverse locaties en voor verschillende gelegenheden pannenkoeken bakken, zoals:

Onze pannenkoekenbakker maakt van elke gelegenheid een feestmaal. Met verse ingrediënten en professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat pannenkoeken bakken ter plekke een ware attractie wordt.

Bram's pannenkoeken

Laat onze bakkers de lekkerste pannenkoeken bereiden

Maak van uw gelegenheid iets unieks. Onze pannenkoekenkraam staat garant voor kwaliteit, gemak en een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om het bakken van pannenkoeken uit te besteden en uzelf en uw gasten te verrassen met oud-Hollandse lekkernijen die nog lang in herinnering zullen blijven.