Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Een oud-Hollandse eetkraam inhuren

Als u op zoek bent naar catering voor uw feest of partij, kunt u de oud-Hollandse eetkraam van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht inhuren. Onze enthousiaste bakkers komen dan naar u toe om u en uw gasten van de lekkerste pannenkoeken te voorzien. Voor een vaste prijs per persoon geniet u onbeperkt van zoete en hartige versies van deze traditionele lekkernij.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Onze oud-Hollandse eetkraam inhuren voor de lekkerste pannenkoeken

Wilt u de gasten van uw evenement of besloten feestje een smaakvolle en bovendien gezellige maaltijd aanbieden? Dan is het inhuren van een oud-Hollandse eetkraam zoals onze pannenkoekenkraam uit Utrecht een leuk idee. In een van onze verschillende, sfeervolle voertuigen maken onze bakkers diverse soorten zoete en hartige pannenkoeken waarvan u en uw gasten onbeperkt genieten voor een vaste prijs per persoon. Wij kunnen met de volgende voertuigen naar u toe komen:

  • Onze bakfiets: een bakker met twee pannen
  • Onze bakbar: een bakker met twee of vier pannen

Afhankelijk van de grootte van uw feest kiest u voor een of meerdere pannenkoekenbakkers op locatie. Geen pannenkoekenuitdaging is ons te groot! U kiest voor het basic arrangement met onbeperkt keuze uit spek, kaas, appel en rozijn, of voor het luxe arrangement met onder andere ook banaan-Nutella, champignons en ui. In beide gevallen worden de pannenkoeken uiteraard van onze eigen unieke pannenkoekenmix gebakken.

Bram's pannenkoeken

Schakel onze pannenkoekenbakkers in

Wanneer u kiest voor het inhuren van onze oud-Hollandse eetkraam, bijvoorbeeld onze gezellige pannenkoekenfiets, zorgen wij ervoor dat u samen met uw gasten onbezorgd kunt smullen. U hoeft zich nergens druk over te maken, want wij zorgen ook voor borden en bestek. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken, zodat we de catering voor uw feest zo goed mogelijk kunnen faciliteren. Neem vandaag nog contact met ons op.