Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoekenfiets huren

Om uw feest of partij een smakelijk randje te geven, bieden wij u de mogelijkheid om een pannenkoekenfiets te huren in de provincie Utrecht. Bram’s Pannenkoeken komt met een bakfiets bij u op locatie en bereidt heerlijke pannenkoeken met zoete en hartige toppings, waar u samen met uw gasten van smult.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een pannenkoekenfiets huren voor een smakelijk en gezellig feest

Wanneer u onze pannenkoekenfiets besluit te huren, bent u verzekerd van catering die iedereen op uw feest bij zal blijven. Een barretje met fiets is immer weer eens wat anders dan een traditionele pannenkoekenkraam. U geniet van verse pannenkoeken gemaakt door onze pannenkoekenbakkers op locatie. Voor een vaste prijs per persoon genieten al uw gasten onbeperkt van onze bakkunsten. Met onze verschillende arrangementen is er qua topping van de pannenkoeken voor ieder wat wils bij. Jong en oud geniet ongetwijfeld van deze oud-Hollandse lekkernij in zoete en hartige vorm.

Bram's pannenkoeken

Laat onze bakkers uw feest verrijken

U kunt onze pannenkoekenfiets huren als u wilt gaan voor een bijzondere catering op uw feest. Onze bakkers maken er voor iedereen een groot feest van. Als u een pannenkoekenkraam voor een feest of andere gelegenheid wilt huren, bespreken wij graag de opties met u. Het maakt niet uit of u een klein of een groot feest of evenement houdt: geen bakuitdaging is onze pannenkoekenexperts te groot! Neem vandaag nog contact met ons op.