Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoekenkraam huren voor uw feest

Wilt u graag een pannenkoekenkraam huren voor uw feest omdat u er zelf niet zoveel van bakt? De bakkers van Bram’s Pannenkoeken staan met plezier voor u klaar. Zo kunt u een gezellige pannenkoekenwagen huren voor ieder feest in Utrecht en omgeving. Wij doen niets liever dan mensen blij maken met versgebakken pannenkoeken met zoete en hartige vullingen en toppings!

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Pannenkoekenkraam huren voor een zorgeloos feest

Wanneer u onze kleine pannenkoekenraam of grotere pannenkoekenwagen wilt huren voor uw feest, maakt u het zichzelf lekker gemakkelijk. U geniet samen met uw gasten van uw feest en het eten wordt geheel verzorgd door ons. Voor een vaste prijs per persoon kan jong en oud onbeperkt smullen. Dat is nog eens onbezorgd genieten! Wij hebben met onze pannenkoekenkraam al uitgebreid ervaring opgedaan en halen ontzettend veel plezier uit het bakken van pannenkoeken. We maken het graag iedereen naar de zin met een divers keuzeaanbod aan zoete en hartige vullingen en strooisels. We zijn overal van de partij. Zo huurt u onze pannenkoekenwagen ook op school in. Het maakt niet uit hoeveel gasten u ontvangt: wij gaan geen enkele pannenkoekenuitdaging uit de weg.

Bram's pannenkoeken

Huur ons in voor de lekkerste pannenkoeken

Wanneer u iedereen op uw feest wil laten genieten van onze heerlijke creaties, kunt u eén of meer van onze pannenkoekenbakkers inhuren op locatie. We vertellen u graag meer over ons aanbod en de prijzen bij het huren van een pannenkoekenkraam voor uw feest. U kunt er ook voor kiezen om onze pannenkoekenfiets te huren voor uw feest in plaats van het huren van een pannenkoekenwagen. Het feest is pas compleet wanneer u onze bakkers langs laat komen. Neem contact met ons op!