Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Keuze uit verschillende bakwagens

Overal in te huren

Onze pannenkoekenwagen huren voor een feest op school

Als u een pannenkoekenwagen wilt huren om de leerlingen en docenten van uw school te verrassen, komen de bakkers van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht graag bij u langs. Dit kan bijvoorbeeld een leuke toevoeging zijn aan een schoolfeest, of als afsluiting van een themadag. U hoeft zich dan niet druk te maken over het eten en of er voor iedereen wel genoeg pannenkoeken zijn.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een pannenkoekenwagen huren op school zorgt voor blije gezichten

Onze pannenkoekenbakkers doen er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk en voor iedereen zo lekker mogelijk te maken. Wij zijn gespecialiseerd in pannenkoeken met onze pannenkoekenkraam in Utrecht. Als u onze pannenkoekenwagen besluit te huren voor uw school, kunnen leerlingen en docenten eindeloos variëren met verschillende belegopties, van zoet met fruit en stroop tot hartig met kaas en champignons. Wanneer u onze pannenkoekenbakkers op locatie inhuurt, geniet u voor een vaste prijs per persoon onbeperkt van onze baksels met een veelvoud aan vullingen en strooisels. Voor al onze pannenkoeken gebruiken wij onze unieke pannenkoekenmix.

Bram's pannenkoeken

Bekijk onze tarieven en geniet van onze pannenkoeken

Bij ons kunt u dus onder andere een pannenkoekenwagen huren voor uw school, maar dat is niet de enige mogelijkheid die wij bieden. U kunt bijvoorbeeld ook een pannenkoekenkraam huren voor uw feest. Als u gebruik wilt maken van een van onze diensten, neemt u vandaag nog contact met ons op.