Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Onze pannenkoekenwagen huren voor een feest op school

Als u een pannenkoekenwagen wilt huren om de leerlingen en docenten van uw school te verrassen, komen de bakkers van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht graag bij u langs. Dit is bijvoorbeeld een leuke toevoeging aan een schoolfeest of als afsluiting van een themadag. U hoeft zich dan niet druk te maken over het eten en of er voor de hele school wel genoeg pannenkoeken zijn.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een pannenkoekenwagen huren op school zorgt voor blije gezichten

Onze pannenkoekenbakkers doen er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk en voor iedereen zo lekker mogelijk te maken. De bakkers van onze pannenkoekenkraam in Utrecht bakken elke keer weer met passie de lekkerste pannenkoeken. Als u onze pannenkoekenwagen besluit te huren voor uw school, kunnen leerlingen en docenten eindeloos variëren met verschillende belegopties voor de pannenkoeken, van zoet met fruit en stroop tot hartig met kaas en champignons. Wanneer u onze pannenkoekenbakkers op locatie inhuurt, geniet u voor een vaste prijs per persoon onbeperkt van onze baksels met een veelvoud aan vullingen en strooisels. Voor al onze pannenkoeken gebruiken wij onze unieke pannenkoekenmix.

Bram's pannenkoeken

Huur ons in voor heerlijke pannenkoeken op school

Bij ons kunt u dus een pannenkoekenwagen huren om op uw school de lekkerste pannenkoeken te laten bakken, maar dat is niet de enige mogelijkheid die wij aanbieden. U kunt bijvoorbeeld ook een pannenkoekenkraam huren voor uw feest of anderen blij maken met pannenkoeken voor de ouderenzorg. Als u gebruik wilt maken van een van onze diensten, neemt u vandaag nog contact met ons op.