De beste producten voor ons eigen unieke beslag!

Pannenkoeken beslag bestaat natuurlijk hoofdzakelijk uit bloem/meel, melk en eieren. Over het algemeen is dat DE basis van elk pannenkoekenmix, met uitzonderingen daar gelaten.

Maar wat je er verder bij doet aan smaakmakers is natuurlijk bepalend. Zo zijn er heel veel restaurants met hun eigen swing aan hun beslag, en zo doen wij dat natuurlijk ook. We streven naar een zo puur mogelijk product. Dit creëren we door onze benodigde producten direct van de molen of de melkboer af te nemen. Dat zal ons beslag nog niet uniek maken natuurlijk. Maar wij hebben in de afgelopen jaren gezocht naar “DE” juiste verhoudingen van smaakmakers. Deze hebben we gemixt, zodat onze eigen Bram’s Pannenkoeken Specerijenmix is ontstaan!

Onze specerijenmix word gemengd met de bloem, dat eerder is gemalen, door molen Rijn en Weert uit Werkhoven. Deze bloem heeft een vollere smaak dan de bloem van de supermarkt of de kant en klare pannenkoekenmix van de grote commerciële bekendere jongens. Omdat de Molen deze unieke mix mengt en verpakt is het sinds december 2018 mogelijk om onze mix in verschillende grootte verpakkingen te krijgen. 450 gr zakjes voor particulier verbruik, maar ook grotere verpakkingen voor onszelf en wie weet in de toekomst voor andere bedrijven.

Onze melk word geleverd door kaasboerderij “De Brienneshof” uit Cothen. De Kaasboerderij levert bij ons emmers melk af waar af en toe echt een romige vette kraag op staat (lekker mannn!). Hier gooien wij dan onze gemixte pannenkoekenmix bij en dan is het alleen nog een kwestie van eieren toevoegen. Onze eieren worden geleverd door J.J. van Ravenwaaij uit Woudenberg, zodat alles uit onze direct streek komt.

Zo ontstaat onze eigen unieke pannenkoekenbeslag waar je mee aan de slag kunt. Wil je zelf aan de slag met onze zakjes pannenkoekenmix? Dan kun je in de hieronder vermelde locaties onze zakjes verkrijgen.

Verkooplocaties van onze eigen pannenkoekenmix
Onze unieke beslag mix word ook in particuliere verpakkingen verkocht bij verschillende locaties:

Spek en overige vlees(waren) die wij voor op de pannenkoeken gebruiken worden bereid en gesneden door Slagerij Noordam uit Austerlitz.

Direct Bram’s Pannenkoeken reserveren?