Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Keuze uit verschillende bakwagens

Overal in te huren

Onze pannenkoekenkraam bij u aan huis

Als u fan bent van oud-Hollandse lekkernijen en op zoek bent naar een cateraar voor een feest bij u thuis, is de pannenkoekenkraam aan huis van Bram’s Pannenkoeken perfect. Voor een feest of een speciale gelegenheid in regio Utrecht bereiden wij graag heerlijke pannenkoeken voor iedereen, en dat al vanaf twintig personen.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een pannenkoekenkraam aan huis voor een smakelijk feest

Als u echt aandacht wilt hebben voor de mensen op uw feest en niet bezig wilt zijn met het verzorgen van eten, nemen wij u graag het werk uit handen. Wij hebben van onze liefde voor pannenkoeken ons werk gemaakt en zijn met onze pannenkoekenkraam wekelijks in de buurt van Utrecht te vinden. We willen graag zoveel mogelijk mensen blij maken met deze traditionele lekkernij en komen dus ook graag met een pannenkoekenkraam bij u aan huis. Met onze arrangementen zitten er voor iedereen lekkere pannenkoeken tussen, van zoet tot hartig. Wanneer u kiest voor het huren van onze Oud-Hollandse eetkraam kunnen u en uw gasten voor een vaste prijs per persoon onbeperkt smullen.

Bram's pannenkoeken

Schakel onze bakkers in

Wij komen graag bij u aan huis, maar gaan daarnaast ook naar andere locaties toe om hier pannenkoeken te bakken. Zo gaan wij tevens met onze pannenkoekenwagen naar scholen voor het verzorgen van lekkers voor schoolfeesten en andere gelegenheden. Wanneer u een pannenkoekenkraam aan huis of elders langs wilt laten komen, neemt u vandaag nog contact met ons op.