Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Onze pannenkoekenkraam bij u aan huis

Als u fan bent van oud-Hollandse lekkernijen en op zoek bent naar een cateraar voor een feest bij u thuis, is de pannenkoekenkraam aan huis van Bram’s Pannenkoeken perfect. Voor een feest of een speciale gelegenheid aan huis in de provincie Utrecht bereiden wij graag heerlijke pannenkoeken voor iedereen, en dat al vanaf twintig personen.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Een pannenkoekenkraam aan huis voor een smakelijk feest

Als u echt aandacht wilt hebben voor de mensen op uw feest en niet bezig wilt zijn met het verzorgen van eten, nemen wij u graag het werk uit handen. Wij hebben van onze liefde voor pannenkoeken ons werk gemaakt en zijn met onze pannenkoekenkraam aan huis wekelijks in de buurt van Utrecht te vinden. We willen graag zoveel mogelijk mensen blij maken met deze traditionele lekkernij en komen dus ook graag met een pannenkoekenkraam bij u aan huis. Met onze arrangementen zit er voor iedereen lekkere pannenkoeken tussen, van zoet tot hartig. Wanneer u kiest voor het huren van onze Oud-Hollandse eetkraam kunnen u en uw gasten voor een vaste prijs per persoon onbeperkt smullen.

Bram's pannenkoeken

Schakel onze bakkers in voor heerlijke pannenkoeken aan huis

Onze bakkers komen graag bij u aan huis, maar gaan daarnaast ook naar andere plekken om pannenkoeken te bakken. Zo gaan wij met onze pannenkoekenwagen naar scholen voor het verzorgen van lekkers voor schoolfeesten en andere gelegenheden. Wanneer u een pannenkoekenkraam aan huis, op werk of elders wilt laten langskomen, neemt u vandaag nog contact met ons op.