Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoeken op werk

Pannenkoeken op werk; een originele manier om uw medewerkers te verrassen en te verwennen. Heeft u er ooit aan gedacht om pannenkoeken te laten bakken op uw werkplek? Het is een uitstekende gelegenheid om het teamgevoel te versterken en iedereen te trakteren op een heerlijke pauze. Of het nu gaat om een viering van een bedrijfsmijlpaal of gewoon een spontane verwennerij, met pannenkoeken van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht creëert u gegarandeerd een positieve sfeer in de bedrijfskantine.

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Pannenkoeken op werk laten bakken voor een bedrijfsfeest

Organiseert u een bedrijfsfeest en wilt u eens iets anders dan een standaardbuffet? Pannenkoeken laten bakken op werk biedt een unieke ervaring die medewerkers niet snel zullen vergeten. Onze pannenkoekenbakker op locatie bakt de lekkerste pannenkoeken voor bedrijven, privéfeesten en andere gelegenheden. Met een verscheidenheid aan toppings stelt iedereen zijn of haar favoriete pannenkoek samen. Dit draagt bij aan de informele sfeer en maakt het bedrijfsfeest tot een smakelijk en sociaal samenzijn. Onze pannenkoekenkraam maakt van ieder bedrijfsfeest een groot succes!

Bram's pannenkoeken

Huur onze bakker in voor uw bedrijfsfeest

Door een pannenkoekenfoodtruck in te huren, creëert u een origineel evenement op de werkvloer! Met een pannenkoekenbakker van Bram’s Pannenkoeken haalt u een professional in huis die de kunst van het pannenkoekenbakken verstaat. Uw medewerkers verdienen het beste en onze bakkers staan garant voor verse, smakelijke pannenkoeken die bereid zijn met passie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en geef uw team een onvergetelijke ervaring op het werk.