Onbeperkt smullen voor een vaste prijs p.p.

Uiteenlopende bakcapaciteit

Overal in te huren

Pannenkoekenfoodtruck huren

Om uw feest af te maken kunt u een pannenkoekenfoodtruck van Bram’s Pannenkoeken uit Utrecht huren. Wij bakken bij u op locatie heerlijke pannenkoeken zodat u ook zelf meesmult en helemaal op kunt gaan in uw feest. Wij houden rekening met de grootte en de duur van uw feest en denken graag met u mee om er een smaakvolle ervaring van te maken!

Heeft u interesse in het inhuren van een eetkraam?

Onze pannenkoekenfoodtruck huren: verschillende arrangementen

Wanneer u besluit om onze pannenkoekenfoodtruck te huren, heeft u de keuze uit twee arrangementen, namelijk het basic arrangement en het luxe arrangement:

  • Basic arrangement: naturel pannenkoeken met stroop en poedersuiker, spek, kaas, appel en rozijn.
  • Luxe arrangement: bovenstaande opties en daarbij banaan met Nutella, champignons en ui, ’t Italiaantje en ’t geitje als extra keuzeopties.

Naast de keuze voor een arrangement, kunt u nog meerkeuzeopties toevoegen voor extra mogelijkheden met betrekking tot zoete, hartige en luxe pannenkoeken. De bakkers van onze pannenkoekenkraam uit Utrecht vertellen u hier graag meer over.

Onze bakcapaciteit

U kunt onze pannenkoekenbakkers inhuren op locatie vanaf twintig personen en vanaf één uur baktijd. Iedereen geniet dan onbeperkt van deze oud-Hollandse lekkernij. Om dit mogelijk te maken, werken we met diverse wagens die verschillende capaciteiten hebben. We hebben twee barretjes met twee branders, die we ook aan elkaar kunnen koppelen, en een grote kar met vier branders.

Bram's pannenkoeken

Vraag een offerte aan voor pannenkoeken om uw vingers bij af te likken

Als u geïnteresseerd bent in het huren van onze pannenkoekenfoodtruck, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Onze vrolijke bakkers geven een extra gezellige en smakelijke noot aan uw feestelijke gelegenheid! U schakelt ons ook in als u een pannenkoekenwagen op school wilt laten langskomen, bijvoorbeeld voor een schoolfeest. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het huren van een pannenkoekenfoodtruck te bespreken.